Berita

LURAH ANYAR

Posted on

Tanggal 13 Desember 2016 yoiku tanggal sing di enten – enteni masyarakat Desa Pegundan. yoiku tanggal Pelantikan Kepala Desa sing Anyar. pelantikane nang pendopo Kabupaten pemalang, Lurahe di iringi arak arakan  nganggo pit ontel. sing melu kurang luweh 400 pit, kuwi kabeh warga deso pegundan. Sutrisno jenenge lurah sing anyar, hasil kadi pemilihan kepala desa […]