119

LURAH ANYAR

6 Februari 2017 kis 0

Tanggal 13 Desember 2016 yoiku tanggal sing di enten – enteni masyarakat Desa Pegundan. yoiku tanggal Pelantikan Kepala Desa sing Anyar. pelantikane nang pendopo Kabupaten […]